diagonismos pizzaΜεγάλος Διαγωνισμός American Pizza

Κάθε Μέρα ένας (1) τυχερός-ρη κερδίζει ένα Κοτόπουλο Tricolore & ένα μπουκάλι λευκό κρασί ViNNO, μετά από Κλήρωση (ισχύει Σεπτέμβριο 2017).

Διαδικασία συμμετοχής:

Μπείτε στη καθημερινή κλήρωση απλά κάνοντας 1) Like*** τη σελίδα του AmericanPizza.gr στο Facebook και 2) Share-Κοινοποιήστε τον συγκεκριμένο καθημερινό διαγωνισμό μας τον οποίο θα αναρτούμε κάθε μέρα με συγκεκριμένη ημερομηνία 3) ή αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας του διαγωνισμού.

diagonismos-american-steps-b

►►► Συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ

Διαδικασία συμμετοχής & Λήξη διαγωνισμού 30/09/2017.

Ο Καθημερινός διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 22:00 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιητε κάθε Μέρα 22:00 ενώ ό/η τυχερός-ρη θα μπορεί να παραλαμβάνει το δώρο του, την επόμενη μέρα (Ώρες λειτουργίας καταστήματος) μετά από επικοινωνία στο (inbox) του-της τυχερής στο facebook.

Διαδικασία Αποστολής Δώρου: Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα για την παραλαβή του Δώρου σας, στο Facebook στo Inbox-Message Requests στον Φάκελο Others δείτε την παρακάτω εικόνα...

Ο/η νικητής-ια θα ανακοινώνετε Κάθε Μέρα στη σελίδα μας αμέσως μετά την κλήρωση και θα ειδοποιείτε και με προσωπικό μήνυμα στο (inbox) του facebook (στο οποίο θα του ζητούνται στοιχεία επικοινωνίας για την αποστολή του δώρου).

Η κλήρωση θα πραγματοποιείτε με  βάση τους επισκέπτες που έχουν κάνει Like τη σελίδα του AmericanPizza στο facebook και Share – Κοινοποίηση τον συγκεκριμένο Καθημερινό διαγωνισμό μας (κάθε μέρα με συγκεκριμένη ημερομηνία) .

message other

Χαρακτηριστικά δώρου:


Νο 11. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ TRICOLORE
(κοτόπουλο φιλέτο με ρύζι, πιπεριές χρωματιστές, κρέμα γάλακτος, τζίντερ) (Δείτε εδώ) (Μέγεθος Κανονικό).

wine 450& ένα μπουκάλι λευκό κρασί ViNNO! (Νέα συνεργασία της AmericanPizza με την εταιρεία ViNNO στη Λαμία)

Κρυστάλλινο ανοιχτό κίτρινο χρώμα με ασημένιες ανταύγειες.Αρωματική πολυπλοκότητα υψηλής έντασης με κυριαρχία πλούσιων αρωμάτων εξωτικών φρούτων τα οποία εναλλάσσονται με νότες ανθέων εσπεριδοειδών. Η γεύση είναι γεμάτη με δροσιστική οξύτητα, και φρουτώδη επίγευση.
Μάθετε περισσότερα εδώ

Όροι χρήσης διαγωνισμού:

    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Επιχείρηση και των χορηγών επιχειρήσεων. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε Like* & Share το διαγωνισμό στη ιστοσελίδα του Facebook του AmericanPizzaLamias.

    Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιείτε Καθέ Μέρα 22:00 το βράδυ. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή για την συγκεκριμένη ημέρα διαγωνισμού.

    Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερώνετε άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με προσωπικό μήνυμα στο (inbox) του facebook. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους.

    Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης-αποστολής του δώρου τους (Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή δώρου ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ για την πόλη της Λαμία, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε ο ίδιος-ια το δώρο σας απο το κατάστημα μας). Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.   
 
    Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η www.americanpizza.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας του. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Σας ευχαριστούμε, σε περίπτωση κάποιας απορίας σχετικά με τον διαγωνισμό, μη διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας.

url: www.americanpizza.gr 
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
phone: 22310 44556 & 22310 44553

americanpizza-open-hours
whats-up698 2288006 &  698 2288007
stathero-call22310 44556 &  22310 44553
vodafon-icon694 4606562
Follow us social: facebook 44twitter 44youtube 44google-plus-44
free-delivery-americanpizzaΚατώτατη παραγγελία για τις περιοχές Ανθήλη, Σταυρό & Αγ. Παρασκευή 20 €
 
ticke-restaurant

AmericanPizza LocationContact us right now!

Contact Form

Πληροφορίες

Συμπληρώστε (Δεξία σας) την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα... Πατήστε το παρακάτω-δεξιά εικονίδιο για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη.

Διεύθυνση

Θερμοπυλών 44
Ν.Φθιώτιδας, Λαμία, ΤΚ: 35100
Ελλάδα

22310 44556 & 22310 44553

Χαρτης